Etusivu     Ylläpito     Palvelut     Asiakkaat     Ota yhteyttä  

 
Intranetillä tarkoitetaan yleensä organisaation sisäistä verkkoa. Sisäisessä viestinnässä intranet on keskeinen väline. Intranet tuo kaiken organisaation sisäisen tiedon yhden sisäänkäynnin taakse. Monesti perinteiset viestintäkanavat eivät toimi, eikä yhtäällä tiedetä, mitä toisaalla tehdään.

Intranet voi tehostaa sisäistä viestintää merkittävästi, kun tiedot organisaation toiminnasta löytyvät intranetistä. Johdon laatimat strategiset suunnitelmat on helppo pitää esillä ja ajan tasalla kaikkien työntekijöiden näkökulmasta, jotka voivat omissa suunnitelmissaan viitata dokumentteihin helposti. Kun tieto talletetaan Intranetiin, on paljon helpompi pysyä ainakin pintapuolisesti perillä siitä, mitä organisaatiossa kullakin hetkellä tapahtuu.

 
 

Extranet on yrityksen sidosryhmille suunnattu verkkopalvelu, jota voivat hyödyntää esimerkiksi kanta-asiakkaat, yhteistyökumppanit, alihankkijat tai tavarantoimittajat. Extranetin avulla voidaan tehokkaasti ja helposti tuoda tärkeitä sidosryhmiä yhteiselle foorumille.

Extranettiin voidaan kätevästi lisätä esimerkiksi esitteitä, tuotedokumentteja, hinnastoja ja tiedotteita. Tietoa voidaan usein jakaa monipuolisemmin kuin julkisessa internet-palvelussa. Extranetissä antaa myös vapauksia tiedostomuotojen suhteen eli voidaan käyttää spesifioituja tiedostomuotoja.

 

 
 
 

   
   

  Etusivu     Ylläpito     Palvelut     Asiakkaat     Ota yhteyttä  

 
   

Copyright © 2007 Webvelmar